Αποστολή και Επιστροφή

3.1. Τρόπος αποστολής
Για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας το e-shop διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους αποστολής :

Α) Γενική Ταχυδρομική/TNT courier
B) Porta Porta courier
C) Απλό ταχυδρομείο

Η επιλογή της εταιρείας μεταφοράς γίνεται από την Artsound and Lights CO.
Ο χρόνος αποστολής με courier για την Ελλάδα είναι από μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας και αποστέλλεται σχετικό e-mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από τον πελάτη.
Για την δωρεάν αποστολή του προϊόντος για αγορές άνω των 99€ και έως 50 κιλά, σε χώρες που αναγράφονται στο άρθρο 3.1.β., η αποστολή γίνεται με απλό ταχυδρομείο ή με μεταφορική εταιρεία. Με οποιαδήποτε άλλο τρόπο αποστολής κατόπιν επιθυμίας του πελάτη θα υπολογιστεί και θα ενημερωθεί ανάλογα ο πελάτης.

3.1.β. Αγορές άνω των 99€ και έως 50 κιλά
Για αγορές άνω των 99€ και έως 50 κιλά, η αποστολή του προϊόντος γίνεται δωρεάν εντός Ελλάδας.

Εξαιρούνται Ογκώδη: Για την αποστολή προϊόντων μεγάλου βάρους, όπως για παράδειγμα πιάνα, drums, ογκώδης ηχητικός εξοπλισμός κλπ, η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννόησης και το κόστος υπολογίζεται βάσει βάρους και περιοχής.

3.2. Όροι Μεταφοράς Προϊόντων

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και κίνδυνο του αγοραστή και παραμένουν στη πλήρη κυριότητα μέχρι την πλήρη εξόφληση τους. Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

3.3. Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ. Δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. σε κάποιες περιπτώσεις μεταχειρισμένα προϊόντα.

3.4. Επιστροφές Προϊόντων

3.4.1 Tο ηλεκτρονικό κατάστημα της ARTSOUND&LIGHTS σας δίδει όσο το δυνατόν περισσότερες και πληρέστερες πληροφορίες (περιγραφές, εικόνες, βίντεο) για τα προϊόντα τα οποία αναρτώνται. Αν παρόλα αυτά το προϊόν το οποίο έχετε παραγγείλει και έχετε στα χέρια σας δεν καλύπτει τις ανάγκες σας , έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε. Το δικαίωμα της υπαναχώρησης πώλησης / επιστροφή προϊόντος έχει δικαίωμα εάν ο πελάτης (καταναλωτής) είναι φυσικό πρόσωπο και το προορίζει για προσωπική χρήση και όχι για εξυπηρέτηση της ατομικής δραστηριότητας.
Δικαιούστε να υπαναχωρήσει εντός 15 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής, σύμφωνα με την § 10 του άρθρου 4 Ν. 2251/1994.
Το κατάστημα μας προχωρά στην άμεση αντικατάσταση του προϊόντος(εξαιρούνται κάποιες κατηγορίες ειδών, δείτε παρακάτω) ή πιστώνει το λογαριασμό σας με την αξία του προϊόντος για μελλοντική αγορά.
Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

3.4.2 Επιστροφές δεν γίνονται σε προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών:
1. Λαμπτήρες
2. Υγρά μηχανών (καπνού, κλπ)
3. Βύσματα – καλώδια
4. Προϊόντα stock
5. Software και όλα τα προϊόντα τα οποία περιέχουν λογισμικό με σειριακούς αριθμούς
6. Όλα τα ανταλλακτικά και αναλώσιμα (π.χ. κεφαλές μικροφώνων, λαμπτήρες, μεγάφωνα, κόρνες, αντλίες, μοτέρ κλπ.

3.4.3 Για την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να ισχύουν όλοι οι παρακάτω όροι:

Α. Η επιστροφή/αλλαγή προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία αγοράς και θα πρέπει να συνοδεύεται με το παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Β. Επιστροφές/αλλαγές γίνονται στο κατάστημα μας από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00π.μ. με 05:00μ.μ.

Γ. Το κατάστημα μας προχωρά στην άμεση αντικατάσταση του προϊόντος, (εξαιρούνται αυτά που ανήκουν στις κατηγορίες που προαναφέρθηκαν στο 3.4.2) ή πιστώνει τον λογαριασμό σας με την αξία του για μελλοντική αγορά. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

Δ. Η συσκευασία θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας του κατασκευαστή.

Ε. Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος, το οποίο δεν είναι στην αρχική του κατάσταση (παραβιασμένη ταινία ασφαλείας κατασκευαστή, αλλοιωμένη εξωτερική συσκευασία, παραβιασμένα σακουλάκια της συσκευασίας), υπάρχει το δικαίωμα άρνησης επιστροφής ή έκδοσης πιστωτικού χαμηλότερης αξίας από αυτή της αγοράς. Η υποτίμηση του προϊόντος θα είναι ανάλογη με τη κατάσταση της συσκευασίας και του προϊόντος που επιστρέφεται.

3.4.4 Διαδικασία επιστροφής:

Η επιστροφή προϊόντων γίνεται στο κατάστημά μας (ΠΑΠΑΦΗ 50, Τ.Κ. 54639 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00πμ μέχρι τις 17:00μμ.

Οι απομακρυσμένες αποστολές επιβαρύνουν τον αγοραστή. Η αποστολή θα πρέπει να γίνεται στην διεύθυνση της Εταιρείας ΠΑΠΑΦΗ 50, Τ.Κ. 54639 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Σφραγίσετε καλά την συσκευασία του προϊόντος (μπορείτε να το συσκευάσετε στην ίδια συσκευασία με αυτήν της αποστολής) και τοποθετείστε μέσα το παραστατικό αγοράς (απόδειξη, ή τιμολόγιο).

Οι επιστροφές θα πρέπει να συνοδεύονται με παραστατικό επιστροφής κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο της εταιρείας μας , στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του αγοραστή και ο αριθμός επιστροφής.

3.5. Εγγύηση προϊόντων
Η εγγύηση των προϊόντων είναι αυτή που παρέχεται από τον κατασκευαστή.

3.6. Επιστροφή χρημάτων
Γίνεται μόνο εάν η Artsound and Lights co αδυνατεί να εκτελέσει την παραγγελία και αφορά τα άρθρα 2.5.B και 2.5.C.

3.7. Επικοινωνία με το Κατάστημα
Ο Πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με το e-shop της artsound and lights co. στο οποίο έχει τοποθετήσει παραγγελία, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία εμφανίζονται στη σελίδα Επικοινωνία του Καταστήματος.

3.8. Καταγγελίες, Παράπονα Πελατών
Στην περίπτωση που ο Πελάτης διαπιστώσει ότι, οι αναγραφόμενες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα Ηλεκτρονικού Καταστήματος, της artsound and lights co., είναι ελλιπείς ή / και λανθασμένες ή οι αναγραφόμενες πληροφορίες σχετικά με τα παρεχόμενα προϊόντα ή και υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα η περιγραφή και τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων ή υπηρεσιών, οι χρεώσεις και ο τρόπος πληρωμής είναι ελλιπή, παραπλανητικά ή ψευδή, μπορεί να επικοινωνήσει με το e-shop της artsound and lights co., στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@artsound.gr

3.9 Δωσιδικία & Εφαρμοστέο Δίκαιο
Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος της artsound and lights co., ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

3.10 Αποδοχή Όρων
Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα με τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του e-shop της artsound and lights co., έχουν διαβασθεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά δελτία μας

για να είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε για τις αποκλειστικές μας προσφορές
© 2024 Artsound and Lights. All rights reserved.
Click outside to hide the comparison bar
Compare