Αναζήτηση  
 
greek english 
Νέα Προϊόντα
Περισσότερα
DMX Interfaces
CAMEO W-DMX T1 W-DMX 2.4 GHz Ασύρματος πομποδέκτης (CAMEO)
Αντιανέμια και αντι pop φιλτρα
JTS CM201/B ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΠΕΤΟΥ LAVALIER CM-201, CM-204 SPONGE BLACK (JTS)
DMX Interfaces
CAMEO iDMX CORE WiFi σε W-DMX ασύρματος μετατροπέας (CAMEO)
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

speaker

     Η εταιρεία ART SOUND & LIGHTS ειδικεύεται εδώ και χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού.

     Ιδρύθηκε με την σημερινή της μορφή το 1985 και από τότε μέχρι και σήμερα είναι μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στον κλάδο της, στην Θεσσαλονίκη, με έδρα στην οδό  Παπάφη 50.

Προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε συστήματα P.A. (Public Address) και εγκαταστάσεις ηχητικών συστημάτων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, εταιρείες, φορείς, που εμπιστεύθηκαν την πείρα και την τεχνική της υποδομή, στην Θεσσαλονίκη και στην Β.Ελλάδα. Μεγάλα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά γεγονότα έχουν την σφραγίδα της ART SOUND & LIGHTS. Στο ενεργητικό της υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων, και η άψογη διεξαγωγή πολλών συναυλιών, εκδηλώσεων, παρουσιάσεων,  σεμιναρίων κ.λ.π.
Με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία, επένδυσε στον εξοπλισμό της, πλαισιώνοντας τον, με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα στην διεθνή αγορά. Στον τομέα των ενοικιάσεων διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση συναυλιών, εκδηλώσεων, παρουσιάσεων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό για την άψογη μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία.

     Πρόσφατα πρόσθεσε στον εξοπλισμό της, γιγαντοοθόνες Ledwall,  καθώς και Plasmawalls, ώστε να μπορεί να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σε προβολικά events.
Στον εμπορικό τομέα, έχει διευρύνει  τις πωλήσεις της στους κλάδους των επαγγελματικών συστημάτων με εισαγωγές και διανομή όλων των γνωστών εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, ήχου, φωτισμού, εικόνας, υπολογιστών, προϊόντων multimedia.

Ακολουθώντας τις διαρκείς απαιτήσεις της τεχνολογίας, έχει ιδρύσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), όπου όλα της τα προϊόντα διατίθενται στο ευρύ κοινό.
Στον τομέα των εγκαταστάσεων, η εταιρεία μελετά τον χώρο σας, προμηθεύει, εγκαθιστά και παραδίδει ολοκληρωμένα συστήματα σε πλήρη λειτουργία, λύσεις για κάθε ανάγκη επιθυμία και προϋπολογισμό. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα των προϊόντων καθώς και στην υποστήριξη τους μετά την πώληση. Η τεχνική υποδομή και η εξειδίκευση του προσωπικού της  σε κάθε είδους εγκατάσταση, για οποιονδήποτε χώρο και για οποιεσδήποτε απαιτήσεις, της έδωσαν το προβάδισμα και  πρωταγωνιστική παρουσία στο χώρο.
 
    Το κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας ασχολείται με την κατασκευή κουτιών μεταφοράς-προστασίας εξοπλισμού και μουσικών οργάνων, flight και rack cases. Τα κουτιά αυτά κατασκευάζονται με ξύλα κόντρα πλακάζ σε διάφορες επενδύσεις, προφίλ αλουμινίου, εσωτερικά αφρολέξ, μεταλλικά υλικά - αξεσουάρ κ.λ.π.
Σε σχέση με τα υλικά κατασκευής, η εταιρεία έχει αποκλειστικές αντιπροσωπείες ξένων εταιρειών, πρώτων υλών για την κατασκευή flight cases, παρελκόμενων ηχητικών προϊόντων, αξεσουάρ μουσικών, καλωδιώσεις κ.λ.π.

Η εταιρία ART SOUND & LIGHTS και το άριστα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, σας εξυπηρετούν και σας υποστηρίζουν βοηθώντας σας, στην επιτυχημένη διεξαγωγή των εργασιών σας.Payment Methods